View Single Post
Vechi 06.03.2014, 10:24:56
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Empatia e una și n-are ce căuta în atitudinea pe forum (și chiar în particoler) și criticarea/arătarea păcatului e alta.
Atitudinea asta "empatică" nu duce la nimic bun: dacă te prezinți la camera de gardă cu o pungă de puroi la subbraț ce-ai prefera? Să te consoleze doctorul sau să-ți spargă (pe viu chiar) buba și să scapi?
Ceea ce-mi spui tu mie este diferit de ceea ce se intampla aici,pe forum.
Da,am incredere in doctor(desi nu intotdeauna)sa-mi sparga el punga cu puroi dar nu m-as lasa pe mana oamenilor din multime care vor sa ma doftoriceasca si sa-mi sparga ei punga.
Sa-si vada toti de pungile lor,pe unde sunt dosite...

Caci pacatele se trateaza la duhovnic iar bolile la doftori...multimea sa-si vada de drum!
Asta zic si eu,nu-i sfatuiesc pe altii sa-si expuna pacatele pe forum pt a sminti si a-i "obliga "pe altii sa fie eroii lor spirituali. Lasati-l pe duhovnic sa-si faca meseria lui,nu i-o furati mai oameni buni!

Gata,vb multa=saracia omului,cum zicea cineva din familia mea;faceti si spuneti ce doriti,inchei aici.multumesc!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote