Doamne ajută.
Adventistule, vorbim după post.
Mai ai răbdare.
Dacă nu mor pînă atunci.
Promit că nu te las.
Pînă atunci, dacă te smerești îndeajuns, îți dau temă de casă, două puncte de gîndire, (lui Aristotel, îi trebuia doar un punct să răstoarne lumea sărăcuțul om bolnav, filosofie-divertisment, în fine, tu vei avea două).
Gîndește-te, deci, de unde știi că acea zi în care s-a odihnit Dumnezeu nu era marți, sau joi, sau vineri? Că nu a spus în Facere, că era sîmbăta ziua odihnei, spune doar ziua a șaptea. Era sîmbătă? De unde știi sigur? Aaa... Asta spun evreii, pentru că așa au organizat ei orarul săptămînal. Deci e o practică evreiască, precum spuneam, cum și creștinii, țin ca zi de odihnă duminica, a treia zi după Scripturi, cînd a Înviat Hristos Domnul !
Nu ținem practicile evreiești.
Și al doilea, spune-mi ce s-a întîmplat în "noaptea deziluziei", 10 octombrie 1844, pe dealurile din Boston? Atîtea mii de americani "credincioși" acolo... euforie... Nu trebuia Helen White parcă să corecteze greșeala lui Muller - Snow ?
Păcat că avea deja 5 internări la psihiatrie pînă în acel moment, era bolnavă psihic.
Deci, cînd va mai veni un următor mileniu ? Ați re-re-recalculat bine de data asta ? Va ieși bine acum, nu ?
Sau Margareta Rowen, trebuia să fie "păstrătoarea secretului".
Deci, eu cu siguranță n-o să am parte de bucuria mileniului, nu ?
Nu-mi bat joc, mi-e milă de voi...
Și nu vorbeam cu morții, era o adresare compătimitoare, (fără dorință de răspuns) gîndeam istoric, îi poți spune memoria istorică a inițiatoarea întunericului adventist, gîndeam la faptele istorice, ale "pionierei" Helen White, cum vă place vouă să-i spuneți.
În fine, pentru rezolvarea temelor de casă, recomand lucrarea "apostaziatului" din secta milenistă de ziua a șaptea, doctorul Petru Paulini - Profeți falși și profeți mincinoși.
Cu mila Domnului, voi demonta minciunile în care crezi, piuliță cu piuliță.
Avem putere să călcăm peste șerpi și scorpii și peste balauri, cu atît mai mult peste erezii.
Dar mai vorbim, nu te las în întuneric.
Îți voi arăta lumina. Depinde de tine să o urmezi.
Vorbim după post, cu mila Domnului, o să-ți dau mesaj privat, te caut, să începem trîntele, cum îți dorești.
Mai ai puțină răbdare.
Bucurii.
Last edited by Daniel_Ortodox; 07.03.2014 at 00:15:15.
|