View Single Post
Vechi 07.03.2014, 01:01:21
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Acu ma bag si eu ca musca-n lapte, dar...nu ai de unde sa sti daca s-a mantuit sau nu vreun adventist. Asta pana la urma doar Dumnezeu o stie, nu noi.
Nu ca as tine cu ei...de fapt, nu tin partea nimanui, dar asta tot nu inseamna ca stim cine se mantuieste si cine nu...

"Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul și Viața. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine.
Dacă M-ați fi cunoscut pe Mine, și pe Tatăl Meu L-ați fi cunoscut; dar de acum Îl cunoașteți pe El și L-ați și văzut "
Ioan 14,6-7

Asta inseamna simplu ca cei care l-au urmat mai intai au intemeiat ortodoxia,asa cum o cunoastem noi astazi.Cei care s-au despartit de ortodoxie s-au despartit si de Iisus,si de mantuire.Caci asa cum spune El,este Calea spre Mantuire,Adevarul singur(unul singur) spre mantuire si Viata(adica nu moartea sufletului.
Logica simpla.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote