View Single Post
Vechi 07.03.2014, 08:52:17
dormarunt77 dormarunt77 is offline
Banned

Data înregistrării: 05.03.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul

Asta inseamna simplu ca cei care l-au urmat mai intai au intemeiat ortodoxia,asa cum o cunoastem noi astazi.
Asta inseamna ce cai care I-au urmat (sfintii Apostoli) au intemeiat crestinismul. Noi suntem indemnati sa tinem invataturile si practicile din vremea Sfintilor Apostoli. " Va indemn sa luptati pentru credinta data sfintilor, odata pentru totdeauna" (epistola apostolului Iuda, vers. 3). La invataturile si practicile de atunci nu mai trebuia schimbat nimic si nu mai trebuia adaugat nimic.

Ramane sa verificati dvs. cat de bine se aseamana invataturile si practicile din vremea Sfintilor Apostoli (le gasiti in cartea Faptele Apostolilor si cele 21 de epistole ale Sfintilor Apostoli) cu invataturile si practicile din biserica la care mergeti.

Eu am verificat si nu am gasit, la Sfintii Apostoli, nici inchinare la Maica Domnului, nici inchinare la ingeri sau sfinti, nici icoane, nici obiecte de cult, nici facut semnul crucii, etc. Daca dvs. gasiti asa ceva, aratati-ne si noua.

P.S. Un sfat; niciodata sa nu mai incercati sa-L inchideti pe Hristos in vreo biserica. Domnul Iisus si mantuirea data de El nu sunt monopolul niciunei organizatii religioase.

Last edited by dormarunt77; 07.03.2014 at 08:56:42.
Reply With Quote