View Single Post
Vechi 15.03.2014, 11:15:16
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dalian Vezi mesajul
Păi văd ca ai împărtășit cu noi peste 1700
Intrebarea mea este umatoarea: pot sa ii spun unuia care acuza pe cineva fara argumente si dovezi ca ar fi intr-un fel si ca ar face nu-stiu-ce nesimtit? Eu cred ca da.
Diferenta dintre noi este ca eu mi-am argumentat afirmatiile. Iar altele sunt argumentate de explicatiile altor useri pe acelasi topic.
Si am sa dau exemple: faptul ca Iisus scris cu un singur "i" ar insemna magar. Exista postari anterioare care spun de fapt care sunt denumirile pentru magar/asin in ebraica si greaca.
Vorbesti de invataturile Sfintilor Parinti cu privire la cum se scrie Iisus atat timp cat acestia nu au tratat subiectul. Mai mult Sfintii Parinti nu ai scris in limba romana.
Explicatiile cu privire la scrierea "Iisus" sau "Isus" tin doar de fonetica si de transpunerea numelui Mantuitorului din ebraica si greaca in limba romana.
Dar ce sa intelegi tu? Tu ai auzit la unii ca inseamna magar si deja ai facut din asta o dogma. Si te-ai gandit, ca un bun crestin, sa o impartasesti cu altii.

Citat:
În prealabil postat de Dalian Vezi mesajul
Suntem de aceeași părere.
Exact asta am zis și eu despre tine în postarea anterioară.
Da. Corect. Doar ca spre deosebire de tine, care crezi ca parerile tale au valoare intrinseca, eu mi-am argumentat afirmatia.
Asa poti sa spui ce vrei despre cine vrei si sa crezi, in mintea ta limitata, ca ai si dreptate.

Pana acum ai facut doar afirmatii pe care nu le poti proba. Dar ai pretentia ca stii ca eu in 1700 de postari am debitat numai prostii fara sa dai un singur exemplu concret. Si na, doar ai la dispozitie o ditamai sursa de inspiratie.

Dar ce sa ii ceri lui "io" si "bah"?

Last edited by Lucian008; 15.03.2014 at 11:18:33.
Reply With Quote