Citat:
În prealabil postat de catalois
. Dar, atata timp cat asta s-a intamplat cu o interventie din exteriorul Omului, adica a lui Lucifer, iar acesta NU a fost exclus din lume, univers sau metaunivers, ci a ramas sa fiinteze cu oarece puteri, ba chiar active, ba chiar sa il ispiteasca pe Fiul lui Dumnezeu, ba chiar sa ajunga sa ii omoare pe ulrimii 3 profeti, ba chiar sa ajunga sa poarte un razboi peste toata firea si peste toti Oamenii pana la sfrsit (sa aiba puterea de a impinge catre iad si moarte vesnica MILIARDE de suflete ca al meu si al tau, suflete de Oameni), iar la sfarsit sa aiba un razboi intre ingerii lui si ingerii lui Dumnezeu..., inseamna ca acesta, Lucifer, este foarte important pentru creatie, pentru Dumnezeu.
|
Fiecare fiinta creata de Dumnezeu, este importanta pentru Dumnezeu.
Citat:
Iar eu, Marius (caci asa ma cheama), cu mintea cu care am fost lasat pe pamant, fac exact aceleasi lucruri pe care le-a facut Lucifer. Fac contra Domnului. Scriu aici si ma duc la spovedanie si ma rog, pentru ca nu vreau sa fiu contra Domnului, dar sunt.
|
Pentru ca ai pacate personale, poate marturisite, poate nu, dar in mod sigur nu sunt marturisite cu pocainta autentica.
Sensul acestor intrebari "filosofice" este tocmai de a ascunde aceste pacate, sa le gaseasc o scuza ca avand la origine anumite incertitudini religioase, filosofii, etc.
Citat:
Raspunsurile standard din cateheza nu m-au ajutat, astept raspunsuri personale.
|
Poftim.