Traditie ai auzit ce a zis Mantuitorul?"Mila voiesc,iar nu jertfa"Ce a facut Mantuitorul desfranatelor pe care le-a intalnit? S-a ferit de ele?E usor sa arunci cu piatra.Pacat de moarte este si mandria.Doamne ajuta!
De câte ori trebuie sa repet ca e spre binele acelor persoane sa le eviti, sa simta ca e ceva în neregula cu ele?
Prostituatele respective aveau alta personalitate, prostituatele din zilele noastre sau acele fete sumar îmbracate sunt mult mai îndracite. Nu arunca nimeni piatra.
dar e o diferenta intre mine si pacat, diferenta pe care refuzam sa o vedem. cu cel pacatos, pacatos voi fi poate, nu-i voi anula libertatea..daca as avea cuvinte sa scriu asa frumos, sau citate pregatite, dar nu am, si..orice om are in el potential de sfant, potential de Mozart, daca noi le spunem azi ca sunt nimicuri, daca tu-mi spui azi ca eu sunt un nimic, atunci s-ar putea sa te cred si m-ai inchis, si rau am facut daca am facut asta..pentru ca Dumnezeu ma vrea dumnezeu si eu am ramas nimic..eu mi-am propus sa vorbesc cat mai mult cu astfel de oameni, pentru ca sunt foarte frumosi unii dintre ei..
Dracii, daca nu pot sa amageasca cu gânduri rele o fac cu gânduri aparent bune, cum sunt si cele expuse de tine. Omul pacatos este una cu pacatul, pacatul a devenit natura sa si dezintoxicarea, daca are sansa si puterea sa încerce sa lupte pentru asta, e deosebit de dureroasa fiindca are impresia ca renunta la personalitatea sa si chiar la viata sa. Acelasi lucru se întâmpla cu dependentii de stupefiante, alcool, tutun.
Si sectantii vorbesc cu oamenii si mai rau îi smintesc. Întreaba-ti duhovnicul ce e bine sa faci.
|