View Single Post
Vechi 18.03.2014, 21:06:39
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Uite de acest aspect am uitat...("am vazut pe cineva facand rau si nu l-am indreptat"). Desigur, sunt si situatii cand " dreptatea noastra nu face cat o carpa lepadata", cand vedem doar paiul din ochiul celuilalt... Sau cand incercam sa indreptam smintim mai rau, asa cum patesc eu acasa daca incerc sa zic ceva (de ex, cand am vrut sa zic ca "nu tr sa ne ingrijim de ce mancam, imbracam.,ci sa cautam mai intai Imparatia cerurilor si toate ni se uor adauga" mi s-a zis ca "adica ne invata sa fim lenesi si sa asteptam sa ne pice din cer???") si multe altele asemenea ca mi-e frica sa mai aduc vorba... Ce mai incoace si-n colo, n-am "har lucrator", putere de a convinge si pe altii...de fapt asta n-are nimeni de la sine, ci numai daca o cere si daca i-o da Dumnezeu.
Nu va mai subestimati, cum incearca altii sa va faca sa nu aveti incredere in d-voastra, cel care nu are credinta nu se va intelege niciodata cu cel credincios, pentru ca nu vede lucrurile duhovniceste. Este o prapastie intre aceste categorii de oameni care cu greu poate fi trecuta!
Si eu am aceste probleme de convingere in familie, nu gasesc nici o cale sa comunic cu rudele atee in probleme religioase, mi se pare ca am un munte de trecut.
Reply With Quote