View Single Post
Vechi 19.03.2014, 08:19:53
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Uite de acest aspect am uitat...("am vazut pe cineva facand rau si nu l-am indreptat"). Desigur, sunt si situatii cand " dreptatea noastra nu face cat o carpa lepadata", cand vedem doar paiul din ochiul celuilalt... Sau cand incercam sa indreptam smintim mai rau, asa cum patesc eu acasa daca incerc sa zic ceva (de ex, cand am vrut sa zic ca "nu tr sa ne ingrijim de ce mancam, imbracam.,ci sa cautam mai intai Imparatia cerurilor si toate ni se uor adauga" mi s-a zis ca "adica ne invata sa fim lenesi si sa asteptam sa ne pice din cer???") si multe altele asemenea ca mi-e frica sa mai aduc vorba... Ce mai incoace si-n colo, n-am "har lucrator", putere de a convinge si pe altii...de fapt asta n-are nimeni de la sine, ci numai daca o cere si daca i-o da Dumnezeu.
Ca sa indrepti pe cineva trebuie mai intai tu sa fii drept/sau sa ai autoritate in domeniu(preot/teolog/psiholog)si bineinteles celalalt sa -ti ceara ajutorul ,sfatul sau parerea.
Eu nu pot decat sa ma mahnesc daca vad ca cineva pacatuieste si sa ma rog ca Domnul sa-si faca lucrarea cu fiinta respectiva si sa n-o dea uitarii.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote