View Single Post
Vechi 19.03.2014, 11:46:42
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Nimeni nu e fara de pacat ca sa osandeasca pe altul; insa daca am folosi acest argument impotriva tuturor celor indreptatiti sa ne corecteze, sau chiar sa ne sanctioneze ( preoti, profesori, legiuitori), ce ar mai fii? Nu-i vorba ca cei impertinenti tot o fac, atunci cand isi permit (da' tu de ce fumezi, minti,injuri, etc), si tot tb sa avem grija ca comportamentul nostru sa fie exemplar, mai ales in fata copiilor, elevilor, etc. Probabil exista o varsta, un prag de la care nu se mai poate spune, insa, "am furat pt ca ai lasat usa deschisa"(pana la urma sunt si caini care se invata sa nu fure mancarea de pe masa...) . Pana la urma de-asta am si deschis acest topic: pentru ca de fiecare data cand cineva imi facea rau, mi se parea ca ma nedreptateste, si ceream socoteala sau ma intrebam de ce mi se intampla asta, totdeauna cel pe care-l consideram vinovat se dezvinovatea si se indreptatea, gasindu-mi tot mie vina, ba chiar una mult mai mare decat mi-as fi imaginat. Nu-i vorba ca as fi fara de pacat, dar asta nu inseamna neaparat ca ii indreptateste pe unii si pe altii sa faca anumite necuviinte.

Last edited by fallen; 19.03.2014 at 12:03:08.
Reply With Quote