Doamne ajută.
Da, scumpul meu frățior Dalian, am binecuvîntare și dezlegare să mustru, de la duhovnic și de la Dumnezeu, în Sfînta Scriptură.
Mulțumesc mult pentru testul dat, de bună credință te consider, și cu bună credință, am luat ce mi-ai dăruit, considerînd că vrei să fi de folos tuturor spre mîntuire și plin de dragoste pentru aproapele. Am terminat testul ce mi-ai dat și mi-a dat un rezultat: "You have answered this schizophrenia screening in such a way as to suggest that you are not likely currently suffering from schizophrenia or a schizophrenia-related disorder. You should not take this as a diagnosis of any sort, or a recommendation for treatment."
Apropo, astfel de teste, ușor modificate se vor folosi pentru oameni, în vremurile din urmă, cînd Biserica Creștină va fi prigonită cu prigoană ce nu a fost și nu va mai fi, spune Scriptura. Pentru a descoperi cine mai este creștin. Atunci, toți creștinii vor fi considerați schizofrenici, și închiși, pentru adevărata reeducare. Tot atunci va fi lipsit cu desăvîrșire discernămîntul, iubirea adevărată și orice altă virtute mîntuitoare, fiind înlocuite cu minciuni imitatoare.
Îți recomand cărțile "Profeții și mărturii creștine pentru vremea de acum" și "Stareții despre vremurile din urmă".
Fie ca Dumnezeu să întîrzie acele vremuri, cît mai mult posibil.
Bucurii.
P.S.: Zanzabucu14, dacă nu ești creștin în creștinismul fără erezie, ortodox, nu te mîntuiești, pentru că te închini unui hristos mincinos, demon. Ai fost avertizat. Te sfătuiesc să te smerești și să citești tot acest topic, înainte de a mai posta ceva.
Post cu pace și odihnitor tuturor.
Last edited by Daniel_Ortodox; 20.03.2014 at 23:27:16.
|