Citat:
În prealabil postat de Corinusha
Mamele degeaba vor si incearca saisi invete fetele chestiile astea, dac fetele nu vor sa invete. Nu e intotdeaun vin printilor. Credeti ca mama nu m-a invatat toate astea? Ba da, dar nu am rut eu a le invt cu adevart. La fel e valabil ca pentru toata lumea. Ajungi la varsta la care oricum ar fi, iei deciziile singu, mai pe fata sa mai pe ascuns, deoarece esti capabil sagandesti singur. Nu intotdeauna relatia se sfarseste, cand tinrii isi incep viata sexuala inainte de casatorie au traiesc in concubinaj o vreme. La multi ea ajunge la casatorie. Eu personal n-am vrut din capul locului sa ajung sa ma casatoresc virgina, si nu pt ca "asa era trendul". Nu, pur si simplunu am vrut sa astept pana la 23 de ani. Ca m-am casatorit tot cu primul si ultimul barbat din viata mea, asta-i alta poveste; dar nu regretam nii daca relatia se sfarsea, pentru ca am sintit ca el omul potrivit. Nare decat sa ma judece lumea; nu imi pasa. Eu sunt impacata cu mine, si nu regret.
Dar oricum, nu incurajez pe nimeni sa-si inceapa viata sexuala inainte e casatorie; sfatuiesc ca, inainte sa o faca, indiferent ca e inainte sau dupa casatorie, sa se ganeasca bine daca el e omul potrivit pentru asta, pentru o familie etc.
|
Corinusa ,daca mama isi creste copilul cu dragoste si e prietena cu copilul ei ,sunt sanse mai mici ca el sa devina neascultator ,din contra ii va spune toate problemele lui.
Daca mama isi invata copilul una dar ea crede altceva ,normal ca acel copil nu va asculta.
Sunt mame care pierd mult timp din zi la televizor ,la cafea ,cu tigara.Intre ea si copil se creaza o prapastie.