Subiect: Nunta + depresia
View Single Post
Vechi 21.03.2014, 15:02:39
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Sau va fi exact opusul, pentru ca se gandeste cat a patimit si in ce situatie a ajuns din cauza asta (depresie).

Acum, depinde de la caz la caz... oamenii sunt diferiti, mentalitatile se schimba cu fiecare generatie care vine si asa mai departe.

Iar la faza cu mama sa fie prietena cu copiii, iar nu e bine.
Sunt s aic tot feul de treburi. La noi in familie subiectul "sex" era subiect tabu. Mi s-a zis nu cumva sa "isi bata careva joc de mine" ca e pacat, ca pot ramane gravida si bla blaurile asta. Ai mei nu au stiut sa imi vorbeasca ca luma dspre asta. Mi-au interzis din motivele demai sus si basta. Ca nu am facut cum au zis ei, imi asum, nu regret absolut deloc (poate tocmai pentru ca acum sun casatorita cu espectivul), m-am protejat si inca ma protejez o perioada (macr sa avem un acoperis deasupra capului, a nostru, inainte sa vina primul copil) - chiar daca e pacat. Asta-s eu, am zis ca nu-s tocmai un bun crestin, dar nici nu ma apuc acum sa torn copii pentru ca apoi sa ajung in situatia in care sa murim toti e foame si sa stam prin chirii prin cine stie ce locuri. Nu, vreau sa-i ofer copilului/copiilor macar strictul necesar.

ok, am dat-o in diverse acum, si m voi opri. Scuze de off topic.
Reply With Quote