View Single Post
Vechi 21.03.2014, 15:16:53
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

pe sleau, lasa-l, femeie, ca iti distruge zilele!!!! NU MERITI TRATAMENTUL ASTA!!!!
Nici un omnu merita tratamentul asta de la nimeni, daramite de la OMUL CU CARE ITI IMPARTI, PRACTIC, VIATA!!!!!

Imi cer scuze, dar m-am infuriat groaznic de tare. M-am saturat sa vad femei care se complac in situatii ca a ta. Mai ai putere sa suporti? Chiar esti masochista? DA, ESTI DE 7 ANI CU EL, DAR VIATA TRECE PE LANGA TINE! Profita cat mai poti sa isi din situatia asta si cauta ceva mai bun. Stabileste-ti prioritati in viata si nu-l mai lasa pe barbatul tau (cu care, in cazul asta, slava Domnului ca nu esti casatorita) sa iti controleze toata viata. SI TU XISTI, si nu existi doar ca sa ii faci pe plac lui. Esti o fiinta umana care are nevoie de dragoste, de atentie, de RESPECT. Tu nu primesti respect de la el, nici macar cat respect primeste un animal e casa.

Doamne, iarta-ma pentru ca am scris acum, dar nu ma mai pot abtine.

Fallen, te rog iarta-ma si tu pentru ce ti-am scris, dar efectiv nu mai suport eu, cu toate ca nu te cunosc, sa fi in situatia asta de 2 lei si a ajungi sa iei si medicatie anti anxietate (cae se poate transforma oriand in depresie serioasa). Iazrta-ma ca te iau asa, nu-s nici io perfecta, e fapt, sunt poat cea mai pacaoasa si obraznica fiinta de pe forum, dar nu mapot abtine sa nu zic e am de zis, chiar daca doare sau e greu e acceptat. Si in cazul asta, sunt 99,9 % sigura ca am dreptate ce zic si nu e inampla prea des sa fiu atat de sigura e ceea ce zic.

Ooooooof, Doamne, deschidei ochii, Da-i un semn, Fa ceva sa isi ea seama ca exista scapare si din asta.

Daca imi iau ban pentru asta, asta e. NU AM MAI PUTUT SUPORTA. Imi cer iertare.
Reply With Quote