View Single Post
Vechi 22.03.2014, 12:40:47
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Mare lucru este prietene,cand esti oaie pierduta,sa-ti stea un prieten aproape si sa vina dupa tine caci orice om care a vazut asa ceva stie ca oaia pierduta nu se poate intoarce singura.Mantuitorul a spus ca nu-i dragoste mai mare decat sa-ti dai viata pentru prietenul tau si atunci roada Duhului in om va straluci si lumina nu va putea fi ascunsa de nimic.Dar daca cel ce vine dupa tine,orbul,este si el tot orb si orb pe orb il duce-n groapa atunci este dragoste si jertfa sau nebunie?Cine te cheama la ce implineste vrednic va fi in fata Domnului dar cel care nu implineste cum te poate chema la ceva ce nu cunoaste?Toporul judecatii,ca si pe timpul Botezatorului,este pusa la radacina prietene iar Domnul ii poate ridica si din pietre pe fii lui Avraam.

Ma bucur tare mult sa te aud MariS, daca am avea o credinta mica,mica cat o pietricica...mai stii pietricica noastra? :) Gata prietene,eu am spus prea multe din ce nu cunosc,ma duc sa dau la sapa-n gradina,pt ca vorbesc prea mult o sa-mi puna iar Dumnezeu pacatele in fata si nu stiu a cui radacina va ramane, a mea sau a copacelului pe care vreau sa-l plantez.Ramaii cu bine in dragostea si grija Lui,noaptea aproape a trecut,se apropie ziua.
Reply With Quote