View Single Post
Vechi 25.03.2014, 20:42:47
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pentru femeile mai necoapte trebuie sa fie si nitel rau ca sa se poate indragosti de el :)

Stii cum se zice, Raiul e plictisitor, prea multa monotonie..
Da,eu nu i-am inteles niciodata pe cei care se plictisesc de prea mult bine sau de prea multi oameni buni in preajma...Si nu stiu cum aranjeaza Dumnezeu lucrurile dar rareori vei vedea 2 oameni cuminti impreuna,de obicei cu cat esti mai rau,nesuferit si twisted de aia ai mai multa forta de seductie:)

Nu sunt numai femei necoapte care au acest modus operandi,unele raman asa si la varste mai putin fragede :)
Personal cred ca la baza acestor alegeri stau niste dezechilibre de relationare cu sexul opus,dezechilibre care apar prima data in relatia cu tatal lor;daca parintii nu au dat dovada ca traiesc intr-o casatorie armonioasa,mai greu pt copiii lor sa priceapa niste lucruri pe care nu le vad in realitatea inconjuratoare.
Este foarte simplu,barbatii isi doresc o femeie care seamana cu mama lor,iar femeile un barbat ca si tatal lor.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote