Citat:
În prealabil postat de AlinB
Pentru femeile mai necoapte trebuie sa fie si nitel rau ca sa se poate indragosti de el :)
Stii cum se zice, Raiul e plictisitor, prea multa monotonie..
|
Aici cred ca trebuie facuta o distinctie intre doua lucruri complet diferite:
-acele persoane de condamnat intradevar, care au un caracter urat sau se ocupa cu diverse lucruri foarte grave (trafic de droguri, proxenetism, violuri, care au un caracter violent, care nu sunt in stare sa fie fideli unei singure femei, betivani, camatari, etc). Cu astfel de persoane cred ca nici o femeie serioasa nu ar vrea sa fie;
-sau -ceea ce cred ca ar fi de apreciat- acei barbati care sunt si seriosi (in sensul ca atunci cand iubesti cu adevarat o femeie sa fii alaturi de ea in orice imprejurare, sa stie ca se poate baza pe tine si ca indiferent de situatie si conjuctura nicioadata nu o vei insela), dar care in accelasi timp au si un caracter foarte deschis si vesel! Cand e de muncit muncim serios, cand e sa fii alaturi de femeia care o iubesti sa darami muntii cum se zice, iar cand e vorba de distractie sau petreceri- pai la caz de mare bucurie iti iei partenera sau sotia de mana si chemi lautarul sa-ti cante cam asa ceva
http://www.youtube.com/watch?v=sgd6y...tailpage#t=102