Pentru initiatoarea topicului: asta nu e viata, ce duci tu. Daca e pe-acuma trebuie sa speli dupa el ca nu mai ajune pana la baie, daca de pe-acuma uda patul de beat e e, ce faci peste ani si ani? Cat crezi ca rezisti si sa ramai si intreaga la minte?
O tineti toti cu cununia religioasa. Da, e bine sa fi cununat religios, dar, sincer, nu cred ca ii va ajuta cu nimic; n-o sa se intample nici o minune DOAR pentru ca fac cununia religioasa, deoarece tipul nu vede o problema in alcoolismul sau. Minunile se intampla cand persoana in cauza stie ca nu e in regula, cand persoana in cauza isi da seama ca e bolnav (da, alcoolismul e o boala, grava). Nu se intampla o minune doar pentru ca te casatoresti religios... Cred in minuni, dar nici minunile nu vin pentru ce care nu vad ca au problema. Dar asta e parerea mea profesionala si ca om.
Eu zic sa iesi din relatia asta cat poti de repede, pentru ca in still asta, n-o sa se schimbe nimic in bine; eventual in rau... In general, dupa o varsta, alcoolicii devin si violenti, mai ales daca nu au bani de bautura sau bautura la inemana, si se poate ajunge foarte urat pentru tine in primul rand.
Si ceea ce simti tu nu e iubire, e OBSESIE, e dependenta. Tu esti la fel de dependenta de el cum e el e alcool; dar tu POATE ai mai avea o scapare, daca nu faci ca el si aculti/citesti e zic si cei care vad lucrurile in afara. Uneori vezi mai bine din afara decat din interiorul unei siruatii, iar cand ai trecut si tu prin lururi asemanatoare ti e zici.
Tatal sotului meu e alcoolic, si nca nu a ajuns atat de gav ca sotul tau, si tot e foarte nasol. El poate sta fara bautura daca nu are asa ceva sa bni sa-si cumpere, al tau deja nu mai poate si asta deja agraveaza lucrurile putin.
Are nevoie deo internare intr-o clinica psihiatrica care are si un program de dezalcolizare; asta daca vrei sa ai si tu, macar pentru o vreme, o viata acceptabila.
Ce faci tu, e aproape de nebunie, mai ales ca pare ca marea ta problema e doar ca nu pot face copii cu el din cauza alcoolismlui; restul problemelor nu par sa iti para asa mari probleme, desi restul problemelor sunt mai mari, pentru ca aca se rezolva restul, se pot face apoi si copiii.
|