View Single Post
Vechi 31.03.2014, 14:15:03
veruza veruza is offline
Junior Member

Data înregistrării: 31.03.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de urzicuta Vezi mesajul
:)Toti marii pedagogi crestini recomanda sa-i invatam de mici pe copii cu evlavia,cu rugaciunea,cu ascultarea...mai toti recomanda pedepsa ca mijloc educativ-...bataita!Laolalta cu rasplata(se merge ca si acum pe princ.pedeapsa-recompensa)este inclusa si pedeapsa.Va provoc sa raspundeti sincer:va bateti sau v-ati batut copiii?Si daca da ,in ce situatii,iar cei care nu sunt de acord cu pedeapsa corporala sa motiveze,eventual sa recomande mijloace de pedepsire a ingerasilor....Bataia este un mijloc aspru de pedepsire?(asa cum sustin europenii tine de pedepsele practicate in Evul mediu)Credeti in bataia aplicata din dragoste avand ca unic scop indreptarea impricinatului?Ce parere aveti despre mania care ne mana de multe ori sa-l pocnim pe ala micu???La ce varsta incepe educarea respectiv ciufulirea,pocnirea:D copilului?Pedeapsa aceasta chiar poarta pecetea Sfantului Duh ?Intreb pentru ca fac parte dintre aceia(sper sa nu ma auda un asistent social)care aplica destul de frecvent o astfel de pedeapsa(cu copiii proprii evident desi...i-as cam ciufuli eu si pe altii).Si acum spuneti-mi parearea voastra despre laudele adresate copilului,despre incurajarea acestuia, pana unde poate merge?In sfarsit,aveti parte de copii buni,ce-ati facut pentru aceasta(sa ne laudam nitel)?
Nu te mai gândi ca un copil e egal cu un adult ...mare gresala , copii nu pot face pusarie si nu răspund in fata legi ca noi , ei nu au creerul format , acioneaza instinctiv "eu vreau acum , nu mâine nu poimane " cam asa gândesc copii si nu gândesc la consecinte sau responsabilitate pe care o au in diferite situatii ! Copii nu trebuie sa moara din droguri , alcool sau să plătească pentru parintii lor incapabili sa i struneasca ! Daca vine unul sa mă pocneasca pe strada aiurea si e adult ... Îl trimit la psiholog! Clar are probleme ... Dar un părinte care încearcă sa si îndrepte copilul ... Nu e asa grav atâta timp cat nu l bate ca animalul , explica civilizat si foloseste corectia numai in cazuri fff grave ca ultima solutie ! Acum ultima solutir este sa l trimiti la psihiatrie , sa i găsească bolii si sa l indoape de tranciliznte ! Mai rău face !
Citat:
În prealabil postat de dillema Vezi mesajul
Sa inteleg ca tu ii explici unui copil de 3 ani cu cateva palme la fund...ciudat. daca ar veni unul pe strada si ti-ar trage una peste cap si tu nu stii de ce (si nu stii nici limba vorbita de respectivul)...tu ce ai face, i-ai trage una peste ochi nu? de ce ar trebui folosita diferenta de varsta si dimensiunile mici ale copilului in favoarea ta? Ti s-ar parea educativa metoda folosita de individ?
ce ar fi ca barbatul sa isi bata nevasta dintr-un motiv doar stiut de el si il spune nevestei doar pentru faptul ca nevasta nu ar intelege.
Reply With Quote