View Single Post
Vechi 31.03.2014, 20:44:32
ionmares ionmares is offline
Junior Member

Data înregistrării: 30.03.2014
Implicit am revenit

in primul rand nu i-am reprosat asta cu banii ca i-am platit datoriile. o iubesc mult si nu vreau sa o supar. am prins-o discutand pe facebook cu unul care lucra la noi in acelasi colectiv dar la alta firma. ala ii propunea pe facebook sa ma insele sa iasa cu el la cafea, etc, mai pe romaneste insista ca poate pica in plasa. ea facea caterinca de el ca da ca iese, si pe urma ia zis ca ea nu alearga dupa 2 iepuri deodata (stiu asta ca ii stiam parola de facebook si ii citeam arhivele, poate e un lucru urat dar practic macar asa aflam ce tot vorbea pe net cu unul si cu altul). eu a doua zi m-am luat de baiatul acela sa o lase in pace ca eu sunt cu ea de o gramada de timp sa nu mai insiste sa ma insele. m-am luat in gura mare de fata cu cativa colegi de munca. i-am zis lucrul asta si mi-a reprosat ca nu trebuia sa fac asta ca ea asa glumeste ca e mai zapacita dar atata timp cat e intr-o relatie nu umbla dupa altii. si mi-a zis ca oricum era si monotonie (fiind iarna a fost ceva monotonie, nu aveai unde sa iesi sa te plimbi) si ca nu ne mai potriveam. Dar toate rudele ei ii spun ca ea este de vina aici xca nu trebuia sa vorbeasca pe net cu altii atata timp cat eram o familie (eram mutat la ea, munceam amandoi, ne intretineam toti 4: eu, ea, mama ei si bunica ei oarba). mama ei inca spera sa ne impacam la fel si fratele ei si alte rude.Fata mi-a bagat interdictie sa mai vin pe acasa pe la ea cat timp nu e ea acasa ca zkice ca o influentez pe mama ei. dar mama ei imi zice ca sunt binevenit oricand sa nu ma iau dupa ea. Azi fata era la munca si m-am dus la mama ei: mi-a aratat ca in spatele unei icoane atarnata pe perete a lipit o poza cu noi doi ca poate DUMNEZEU asculta ruga mea si a mamei ei. mama ei mi-a mai zis ca o sa puna si iconite sub salteaua de la pat unde doarme cu capul ca poate DUMNEZEU o sa ii lumineze mintea sa se intoarca ca eram fericiti impreuna. mai pe scurt mama ei o considera pe ea vinovata pentru despartirea noastra ca nu stie ce vrea de la viata si ca nu judeca.
Reply With Quote