Citat:
În prealabil postat de Lucian008
Nu stiu cat de real este cazul prezentat. Parerea mea, in proportie de 99.99% este fabulatie. Dar cum ai tras concluzia, daca asa s-ar fi intamplat, ca este un lucru rau? Ca daca pe omul respectiv il faceau doctorii sa mearga printr-o alta tehnica s-ar fi considerat o realizare si un lucru bun.
Asa si? Unde este cipul? Ca stiu ce spune in Apocalipsa. Intrebarea este: unde este lagatura cu cipul?
Si de unde de la cipul din CI pana la implantul in mana sau in cap? In plus in Apocalispa nu se vorbeste de nici un implant. Este un semne PE mana sau PE frunte.
Si nu am lamurit-o cum e cu SIM-ul? Nu e in nici un fel. Doar ca ne convine mobilul si pentru ca nu putem renunta la el il trecem la categoria "tolerate".
|
Pai din cate stiu eu, multe inventii din istorie omul nu le-a folosit in scopuri bune ci in rele. Pai din cauza mobilului nu putem cumpara si vinde nimic? face el asta? nu. Pai daca nu stiu ce hackeri au spart dosarele de la nasa cata incredere ai tu in acest cip? Parintele Paisie aghioritul spunea ca cipul din buletin este premergator lui antihrist, si nu ar trebui acceptat. Mi-a placut acest om, pe cati i-a vindecat, pe cati i-a surprins cu darul inainte vederii stim din cartea Marii initati ai Indiei si par Paisie. De ce esti asa suceptibil in legatura cu marii duhovnici? Cand Hristos a venit pe pamant fariseii nu-l recunosteau, de ce oare? aveau inima impietrita, judecau dupa mintea lor brilianta, dupa ratiune, iar Hristos le arunca cu praf in ochi.