View Single Post
Vechi 31.03.2014, 22:07:56
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marcel_Ionut Vezi mesajul
Pai din cate stiu eu, multe inventii din istorie omul nu le-a folosit in scopuri bune ci in rele. Pai din cauza mobilului nu putem cumpara si vinde nimic?
Dar fara CI fara cip poti cupara sau vinde? Poate ca actele de identitate sunt premergatoarele antihristului. Ai CI? Grav. Cam contrazici ce spui.
Citat:
Pai daca nu stiu ce hackeri au spart dosarele de la nasa cata incredere ai tu in acest cip?
Poate reformulezi pentru ca nu inteleg ce vrei sa zici.

Citat:
Parintele Paisie aghioritul spunea ca cipul din buletin este premergator lui antihrist, si nu ar trebui acceptat.
Nu faci decat sa cofirmi ce am zic. Nu te supara, dar habar nu ai in ce crezi sau de ce crezi ceea ce crei. Stii ca spunea parintele Paisie? Nu, nu stii. Nu era vorba despre nici un cip.

Citat:
De ce esti asa suceptibil in legatura cu marii duhovnici? Cand Hristos a venit pe pamant fariseii nu-l recunosteau, de ce oare? aveau inima impietrita, judecau dupa mintea lor brilianta, dupa ratiune, iar Hristos le arunca cu praf in ochi.
Dar tu de ce esti neincrezator in marii duhovnici? Si vorbesc despre cei care nu promovau teama patologica de cip? Care duhovnici? Cauta si vei afla.
Da iti spun si de hristosii mincinosi? Stii ce fac hristosii mincinosi? Nu? Te indeparteaza de Hristos. Iti creaza inamici invizibili cu care iti pierzi vremea in loc sa te concentrezi pe trairea crestina reala.
Si stai linistit ca nu incerc sa te conving. Stiu bine ca nu am cum indiferent de cate argumente ti-as aduce si care asa zise argumente aduse de tine ti-as demonta.