Mie, mi se pare, ca sunteti un troll..
Cine e framantat de probleme existentiale, nu cauta Raspunsuri Finale pe un forum..(chiar si ortodox).
Suntem oameni, si oameni,mireni!..nu tastam din Marea Lavra!!!
Vreau sa va zic un simplu lucru, spus de Mantuitorul Nostru Iisus Hristos:’Nu judecati, ca sa nu fiti judecati!”Deci, mare atentie …de a ne da cu parerea..asupra Ingerilor cazuti,de ce, si cum...!(Cititi viata Sfantului Serafim de Sarov, veti avea destule raspunsuri).
Suntem Praf si Pulbere!…(dvs. nu realizati ca noi ,Oamenii ,suntem plini de pacate???..de ce ne mai intereseaza caderi, pacate straine..la un nivel ce ne depasesc? Si ne depasesc pt ca suntem mai pacatosi ca ei,caci , prin pacatele noastre ne rastignim Mantuitorul, zi de zi).
Si parca mai suntem si ca niste oameni iscoditori care ne intereseaza la ce ora a venit vecinul/ vecina..’cestii de mahala’..acu’...intergalactica’.
Va recomand sa mai cititi si din poeziile poetului L.Blaga:Eu nu strivesc corola de minuni a lumii......si tot ce’i neinteles..se’ntoarce’neintesuri si mai mari caci eu iubesc si ochi, si flori, si buze, si morminte’
Lasati’L pe Dumnezeu Sa JUDECE Creatia Sa, in Plinatatea Sa, de la ameoba pana la Sfintii Ingeri..
Si cred ca userul Alin B..v’a dat destul de multe raspunsuri pertinente..
Cu drag,
Lavinia
|