Citat:
În prealabil postat de maria25
Nu este in UE. Dar voi vedea ce sanse am sa il responsabilizez.
Simt ca imi arde toata fata de nervi. Efectiv nu imi vine sa cred cum se poate comporta. Doamne, Dumnezeul meu... l-am iubit orbeste pe acest om, care m-a bagat intr-un colaps financiar si dezechilibru emotional si acum imi spune ca eu sunt un om rau, care vrea doar bani? Oare el nu vede cat de mult ma zbat? De ce ma supune doar la umilinte? ... Imi vine sa bag capul intr-o groapa ca un strut.
|
Maria, nimic pe pamantul acesta nu se intampla fara o cauza si nimic nu e intamplator.
Spune-mi, de cate ori pe an are posibilitatea, tatal copilului sa isi vada copilul si sa se bucure de el?
In general, mamele isi "castiga" copiii in urma unui divort dupa care interzic tatilor sa isi mai vada copilul sub diverse pretexte si in urma unor alambicate conjuncturi. Astfel isi transforma propriul copil in arma impotriva celuilalt. Acesta este motivul intarzierii platii banilor, in foarte multe cazuri.
Acesta este si motivul, ma repet, pentru care tatii spun ca mamele sunt interesate doar de banii lor si atat.
In mod normal in cazul in care unul din parinti se afla in strainatate , programul de vizitare al copilului trebuie modificat in instanta, prin cumularea sa intr-o perioada propice, de regula vacanta de vara. Ar trebui ca tatal sa poata sa isi ia copilul pentru o luna sa zicem in perioada vacantei sa se bucure unul de altul.
sa nu se uite ca tatal are obligatia platii pensiei alimentare dar ar trebui sa aiba si un drept de vizitare al minorului astfel intocmit incat sa fie realizabil. Cu alte cuvinte nu are doar obligatii dar mai are si drepturi.
Nu uitati, copilul sufera cel mai mult , si se afla undeva la mijloc intre cei doi parinti.
E usor sa catalogam, sa judecam , sa clasam insa daca acum ar posta si tatal aici sa ne arate pozitia lui probabil ca am putea sa vedem cat de cat intr-o lumina corecta intreaga situatie.