View Single Post
Vechi 03.04.2014, 14:55:41
Dalian's Avatar
Dalian Dalian is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.09.2012
Locație: Cernica
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Parintele Cleopa ne spune sa uram erezia lor ,obiceiurile lor ,pe om sa il iubim.
Cred că visați fluturași colorați.

Uite ce ne învață Părintelui Cleopa:
„ Când este vorba să-l ajuți pe fratele tău, ajuți pe orice om din lume, e în boală, se îneacă dă-I mâna, e în primejdie ajută-l, dar când este vorba de credință îl urășticăci ei sectarii urăsc adevărul. Hristos a zis: “Eu sunt calea, adevărul și viața!”. Iar în psalmul 138 se spune: “Pe cei ce Te urăsc pe Tine, I-am urât” și zice Psalmul: “Cu ură desăvârșită I-am urât pe ei, căci neprieteni mi s-au făcut mie”. Pentru că ei urăsc adevărul n-avem voie să-I iubim. In privința credinței nu discutăm, îi spui așa: “Mai, eu discut cu tine cel mult odată, de două ori, pe urmă îmi ești păgân și vameș!”
Înțelegeți acum că iubirismele colorate și dulcege nu-și au locul când e vorba de erezie?

Părintele Cleopa ne poruncește așa: îl urăști”.
Pe el, ereticul. Nu doar erezia lui cum încearcă unii să răstălmăcească spre a lor pierzare.

Părintele Cleopa ne poruncește așa: Pentru că ei urăsc adevărul n-avem voie să-i iubim. Nu doar erezia lor nu avem voie s-o iubim. Nu avem voie să-i iubim nici pe ei, ereticii.
Reply With Quote