Citat:
În prealabil postat de anita
Parintele Cleopa ne spune sa uram erezia lor ,obiceiurile lor ,pe om sa il iubim.
|
Cred că visați fluturași colorați.
Uite ce ne învață Părintelui Cleopa:
„ Când este vorba să-l ajuți pe fratele tău, ajuți pe orice om din lume, e în boală, se îneacă dă-I mâna, e în primejdie ajută-l, dar când este vorba de credință îl urășticăci ei sectarii urăsc adevărul. Hristos a zis: “Eu sunt calea, adevărul și viața!”. Iar în psalmul 138 se spune: “Pe cei ce Te urăsc pe Tine, I-am urât” și zice Psalmul: “Cu ură desăvârșită I-am urât pe ei, căci neprieteni mi s-au făcut mie”. Pentru că ei urăsc adevărul n-avem voie să-I iubim. In privința credinței nu discutăm, îi spui așa: “Mai, eu discut cu tine cel mult odată, de două ori, pe urmă îmi ești păgân și vameș!”
Înțelegeți acum că iubirismele colorate și dulcege nu-și au locul când e vorba de erezie?
Părintele Cleopa ne poruncește așa:
„îl urăști”.
Pe el, ereticul. Nu doar erezia lui cum încearcă unii să răstălmăcească spre a lor pierzare.
Părintele Cleopa ne poruncește așa:
Pentru că ei urăsc adevărul n-avem voie să-i iubim. Nu doar erezia lor nu avem voie s-o iubim. Nu avem voie să-i iubim nici pe ei, ereticii.