Draga Casiana, desii ai spus ca nu crezi in vrajitorii , dupa cum ai incheiat mesajul eu am impresia ca te sperie lucrurile astea si este normal si omeneste DAR trebuie sa te intaresti in credinta in Dumnezeu si Sf.Feciara Maria si atunci o sa aiba grija de tine sa nu ti se intample asa ceva, iar daca DOAMNE FERESTE , ti se intampla sau cuiva drag , intradevar fara ajutorul Preotului, pe care L-a ales Dumnezeu mijlocitor pentru noi pacatosii, catre El ,nu izbutim.
Parintele duhovnic care ma sfatuieste pe mine si care m a jutat foarte mult prin rugaciunile sale catre Dumnezeu , pentru mine pacatoasa , pentru care ii multumesc , mi a spus nu cu mult timp in urma ca pe omul credincios si cu toata nadejdea in Dumnezeu il fereste Dumnezeu sa i se intample ceva rau chiar daca cineva incearca sa i faca rau cu vrajitorii.
Aminteste ti ca avem un singur Dumnezeu de care asculta pana si cel rau si mai mare putere dar mai ales dragoste fata de noi nimeni nu are.
Puneti nadejdea toata numai in Dumnezeu si Sf. Fecioara si atunci totul va fii bine.
Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa teaiba in grija lor.
Iarta ma, te rog, daca te am suparat si am inteles gresit mesajul tau.
Doamne ajuta!
|