View Single Post
Vechi 04.04.2014, 13:24:56
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
-nu-i balacarim ci doar aratam ca sunt departe de intelegerea ortodoxa,de sfinti,de Invatatura Bisericii

-intr-un interviu dat poetului Robert Serban Plesu zice: „Mi se pare ca si textele scripturale ne îndeamna sa credem acest lucru; daca se vorbeste de îngeri ai Persiei sau ai grecilor, care nu erau crestini, e greu de crezut ca îngerii sunt specializati doar pe crestinism. As îndrazni sa spun un lucru care la prima vedere pare riscant, dar, daca ne gândim mai bine, o sa vedem ca e destul de cuviincios: Dumnezeu însusi nu e crestin!

-ortodocsii pot sa devieze de la dreapta credinta,sa rataceasca daca tin cont de ideile lui Plesu,de sincretism,ecumenism si alte idei "de cultura",asa ca bine a facut Sorin Dumitrescu ca a scris acel articol despre "ingerii lui Plesu",tocmai ca sa arate diferenta intre ingerii lui Plesu si ingerii Bisericii,dintre teologia ortodoxa si propria gandire plesiana.
Spre deosebire de tine, eu știu în ce împrejurări a scris Sorin Dumitrescu textul pe care l-ai lăbărțat pe acest topic și te asigur că în niciun caz n-a făcut-o să-l discrediteze pe Pleșu.

Atașez un document cu articolul maestrului Sorin Dumitrescu și replica lui Andrei Pleșu.
Attached Files
File Type: doc Sorin Dumitrescu - Andrei Plesu.doc (108,0 KB, 9 views)