Citat:
În prealabil postat de fallen
Si mie mi se intamla frecvent sa visez pe cei adormiti, mai ales atunci cand se apropie "soroacele"(de pomenire). La voi nu se fac pe toata perioada Postului parastase (in fiecare sambata) pt cei adormiti, sa dai un pomelnic la inceputul Postului pt toata perioada , sa fie pomeniti toate cele 6 sambete?
|
Ba da se fac parastase in fiecare sambata si se pomenesc mortii de fiecare data,dar este ideal sa fii si tu acolo :) (daca se poate).
Preotul nostru zice ca se roaga inainte de slujba ca sa vina macar 1 om in biserica ca sa poata tine serviciul si se bucura cand vede mai mult de 2-3 :)
Duminica este foarte aglomerat dar in celelalte zile bate vantul...
Din pacate am pierdut ritmul cam pe. 2 saptamani,abia m-am refacut dintr-o raceala foarte insistenta care mi-a afectat sinusurile si pieptul.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Last edited by Yasmina; 05.04.2014 at 07:44:24.
|