sa fiu poate mai CALMA(desi e greu),mai meditativa,sa ma ocup si de sufletul meu mai mult pentru ca de obicei in putinul timp liber de la o vreme dau iama prin magazine sa ma asigur ca vor fi toti bine imbracati..sa nimeresc mai des in Biserica decat in magazine(ce superficiala sunt,nu?)..sa nu mai lipsesc duminica de la Biserica(de cand a venit frigul mai mereu lipsesc,m-am lenevit tare rau),sa ma spovedesc mai des,sa mai fac macar un copil,musai o fetita,sa ma titularizez in invatamant dar mai ales sa am grija de sufletul copiilor mei,sa-i invat si despre Dumnezeu mai multe lucruri,sa am mai multa modestie si sa devin blanda ca o oita(pentru ca deocamdata sunt lup in blana de oaie).Sincer mi-as dori tare mult sa fiu mai iertatoare,delicata,mai blanda,mai intelegatoare,mai feminina,mai tacuta,sa nu mai rad de cei din jur,sa nu mai tip la barbatul meu,la copiii mei,la elevi uneori pentru toate fleacurile,sa am un echilibru si un autocontrol mai bun.Sa nu ma mai grabesc,sa nu mai fiu superficiala,sa nu mai barfesc,sa nu ma mai laud,sa am rabdare sa ii ascult pe altii si sa-i si ajut..ce bine ar fi!Dar din pacate ma misc precum melcul in directia buna,alteori ca un rac.As vrea sa ma misc mai mult inspre directia buna pe care o intuiesc,o bajbai...sa ies din semintunericul bajbaielii,fiindca mie imi plac lucrurile clare,sigure.Vreau sa ma simt odata in siguranta,sa pot pune capul linistita pe perna,sa nu mai navaleasca gandurile cu atata violenta,sa scap de sentimentele de vinovatie.Si mi-ar place mult sa am o casuta la tara,cu baie si tot ce-i trebuie(tineti minte staretul din Ostrovul ce mult tinea la plapumiaoara lui,asa eu cu apa calda...e o necesitate pentru un om comod.de n-as mai fi asa.....
|