View Single Post
Vechi 06.04.2014, 19:24:23
Daniel Romeo Stancu Daniel Romeo Stancu is offline
Junior Member

Data înregistrării: 05.04.2014
Locație: Ramnicu Sarat
Religia: Ortodox
Smile Roaga-te si...rabdare, rabdare..

Draga Florentina stiu ca poate iti doresti asa cum poate odata si eu imi doream sa se rezolve o astfel de situatie asemanatoare si la mine in familie..sa rezolvat partial multumesc lui Dumnezeu..partial nu din cauza Lui ci a noastra..pentru ca Dumnezeu nu ne poate ajuta daca noi nu ne dorim cu adevarat acest lucru..ce crezi ca mi sa spus : roaga-te si ai rabdare..e greu iar in unele din cazuri e foarte greu dar asta este - e JERTFA...daca ne iubim parintii sa avem si rabdare..pentru tine spovedanie curata si adevarata, rugaciune cu nadejde, rabdare..fa tot ce poti si apoi spune lui Dumnezeu : uite Doamne am facut si eu tot ce am putut..mai departe fa Tu ce crezi si cand crezi ca va fii bine !!!
te rugam spune-ne si noua numele tatalui tau si fim si noi langa tine cu rugaciunea..sincer iti spun nu din versuri - ai rabdare si roaga-te si tu si noi cu tine..imi pare rau daca nu ti-am dat vreo reteta minune si de moment..in Ortodoxie spun Sfintii Parinti e JERTFA si de cele mai multe ori noi nu prea intelegem asta..Dumnezeu sa te ajute...ps : nu te mai tulbura...stiu ca poate iti par cuvinte mari dar pe cat putem si noi vrem sa-ti fim alaturi, pe cat putem e adevarat daca nu prin altceva macar prin rugaciune..

Last edited by Daniel Romeo Stancu; 06.04.2014 at 19:27:02.
Reply With Quote