Citat:
În prealabil postat de florentina2014
Atunci cand am vorbit cu acel preot atat am fost de socata ca nu stiam daca vorbeste adevarat sau nu,daca intradevar a putut vede ceea ce am avut si ceea ce va urma,,,am intrat pe un alt facebook care il am eu cu un alt nume,si am inventat o poveste cum ca am un copil,mai vreau unul si doctorii au spus ca nu mai pot face si ca sunt necununata si sotul nu vrea sa auda de nunta,,Atunci mi-a spus ca intra pe seara sa vorbim ca se roaga sa I se arate,,Seara mi-a spus ca """avem cununiile legate,ca eu trebuie sa am 3 copii,deci voi mai face 2 si imediat dupa pasti la o saptamana ma voi cununa religios si voi ramane insarcinata"""mi-a cerut bani bineinteles pentru slujbe si cat vreau sa dau pentru biserica.....din acel moment l-am blocat.Povestindu-i unei verisoare imi spunea ca poate intradevar mie personal mi-a spus adevarul despre ce se va intampla,iar cand m-am dat drept alta persoana poate l-am indus in eroare si el chiar a luat=o ca pe o poveste adevarata vezi Doamne ca am jucat si am fost cu convingere....AAAAsi mi-am amintit,ca imi spunea mie personal ca sa il pot salva pe tata sa ii trimit haine preotesti de vreo 30ml vechi sa le daruiasca unui pusnic si astfel si cu rugaciuni """poate fenta moartea"""exact asa sa exprimat. De aceea sunt in dilemma si nu stiu ce sa mai cred,,pe de o parte mi-a spus anumite lucruri care cam asa sunt,pe de alta parte mi-a ghicit la misto pe fb celalalt.
|
Tu chiar nu vrei să îți revii, sau nu poți? Ieri a fost duminică, preoții erau în biserică... Te-ai dus să vorbești cu unul să-i spui ce-ți trece prin cap?
Tu lucrezi ceva, înveți, stai acasă? Cu ce te ocupi? Nu realizezi ce prostii scrii pe aici? Noi îți spunem... tu asculți ceva?