Citat:
În prealabil postat de CristianR
Este o carte apărută în 1996 la Editura Saeculum I. O. N-am citit-o.
Însă iată aici un rezumat al acestor invazii.
|
Si? Ca sa ma fac cit mai clar: prefer oricind o haita de Dinocrocuta unei hoarde de demoni. Dece in metafora am folosit un animal disparut? Nu, nu sunt chiar obsedat de "vremurile-dinainte". E o figura de stil: "Dinocrocuta", o hiena gigantica extincta, este imperialismul rus. Pentru ca globalizarea este inevitabila. Si da, Rusia nu mai e "imperialista", fie si pentru ca nu mai se poate. "Hoarda de demoni" este Occidentul/Statele Unite/UE/corporatiile, lojile, serviciile de informatii care le dau putere.
Cristian, iti reamintesc: primil act al lui Satan nu a fost sa il posede pe Adam sau sao ucida pe Eva, sau invers, sau ambele. Nu. A fost un act de seductie. De ducere in ispita, ca sa folosesc limbaj bisericesc. Excat asta face Occidentul cu "ceilalti", in masura in care mai exista "altii" si acesti "ceilalti" au ramas "ei insisi".
Occidentali sunt calul troian al Diavolului. Scuza-ma, daca tu sau vecinii tai aflati de un viol & asasinat comis de un pedofil in blocul vostru, presupun ca puneti mina pe tapoaie si bite, si prindeti bestia si o duceti la politie, iar daca opune rezistenta o...resetati manual nitel. :D Ei bine, niste oameni care zic de interzicerea cuvintelor "tata" si "mama", aflata decoamdata in proiect, ca nu e "big deal", sau de adoptarea copiilor de catre detracati, sau da, chiar de pdeofilie ca sunt lucruri relativ ok, nu mai sunt oameni, ci degenerati periculosi, pentru ca mai si conduc lumea. Acestia sunt occidentalii, deopotriva ca popoare si establishment, si trebuie exterminati. Daca Rusia sau China o vor face, nu importa. Tu ai cumva, scrupule corect politice cind ucizi agentii patogeni care te-au atacat, folosind antibiotice? Nu cred/sper ca nu.
"Corectitudinea politica" = falsa mila demonica. "Lasa in pace coporatia, ca ofera locuri de munca, ce daca distruge mediul si ofera salarii prea mici "bastinasilor"? Lasa in pace serviciile secrete, ne apara de teroristi, ce daca ajung sa stie totul despre noi, inclusiv ce poate fi folosit ca santaj/abuz?" Etc.
Nu stiu cum sa fiu mai clar sa scot, mai ales oameni de nivelul tau, din capcana impaciuitorismului/filo-occidentalismului subtil sau incipient.
Da, nu sunt naiv: Rusia e si ea oligarhica, corporatista, subjuganta. Dar nu in masura in care sunt popoarele/statele occidentale, acei spalaciti neomenesti.