View Single Post
Vechi 09.04.2014, 14:14:23
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Bun....si daca ei pricep noi, oamenii de rand nu pricepem?
Adica, exact cum se contrazic dumnealor, asa ne putem contrazice si noi. Dar pentru asta nu e necesar sa luam mot-a-mot tot ce au zis parintii x si y doar pentru ca ii simpatizam.
Am vazut exemple pe aici pe forum; unii il citeaza pe parintele x, chiar daca parintele y a zis ceva cu totul diferit; si asta se bazeaza pe simpatii si pe ce intelegem noi.
Dar suntem perfect capabili si sa gandim si singuri fara a ne raporta neaparat la ce au zis altii; Dumnezeu ne-a dat creierul si mintea ca sa gandim si singuri... Dar nah, stiu ca e mai usor sa ii citam pe altii, fie ei sfinti, preoti, politicieni, actori, scriitori etc. decat sa gandim sinuri in legatura cu...orice.

Si, gandind singura cu creierul meu personal care mi L-a dat Dumnezeu, eu am ajuns la concluzia ca ideea de 666 e supraapreciata. Am auzit pana si de oameni care au refuzat acte pentru ca in numarul actului, fie CNPul din buletin, fie era pe undeva prin chitanta numrul 666; la fel si cu nr. de telefon am cunoscut oameni (ma rog, un om). Isi luasera o cartela si numarul era de genul 074666xxxx. Si si-a luat alta cartela ca are numarul 666 in componenta numarului de telefon. Cat de ...nici nu stiu ce cuvant sa folosesc... sa fi sa faci asta doar ca ai citit in Biblie ca nr 666 e numarul fiarei? E un amarat de numar de telefon...
Aia sunt paranoici de risul curcilor. Mie chiar imi place 666. Sincer.