View Single Post
Vechi 10.04.2014, 08:54:51
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
DEu nu vorbeam din punct e vedere crestin (nici ortodox nici alta credinta). Totusi, in caz ca exista persoane pe forumul asta care se ganesc la asta si nu sunt crestine practicante, macar sa nu o faca fara sa se gandeasca biiine de tot inainte.

Imi pare rau, dar nu imi pare rau. Daca eram crestina practicanta probabil imi parea rau, dar sunt...cum se zice...crestina de ocazie (parca asa gasisem uneva pe forum ceea ce explica cat e cat ce fel e crestina sunt).
Daca nu-ti pare rau, probabil ca nici nu e spovedit, daca nu e spovedit, inseamna ca ai ramas si cu pacatul asta si cu celelalte (in ideea ca celelate ai incercat macar sa le spovedesti).

Toata indiferenta asta o sa dea roade candva, vezi ca avem topice deschise cu cazuri similare, peste cativa ani s-ar putea sa fii si tu pe aici, plangadu-te ca "ceva" n-a mers in casnicie, ca "el" s-a intors cu 180 grade, etc.

Da, nu era crestin practicant, eu eram crestina de ocazie si chiar ma fuduleam cu asta, dar n-am crezut ca o sa se ajunga aici, era atat de iubaretz, cum s-a putut ajunge aici, nu-mi dau seama, (abia acum) imi pare rau...

Cunosti tiparul?

Last edited by AlinB; 10.04.2014 at 08:58:21.
Reply With Quote