Citat:
În prealabil postat de Corinusha
Daca nu esti practicant nu inseamna ca nu crezi si nu ti-e frica e Dumnzeu, dar asta deja pt tine sunt fantezie...si ma exista bunul simt si legile (care btw, interzic bataia).
|
Poti sa crezi...dar nu drept.
Nu orice credinta este mantuitoare.
Citat:
Alin, in trecut (ala mai inepartat) femeile nu munceau pentru ca nu li se permitea, in mare parte din partile Pamantului, nu ca erau proaste si urate (nu zic ca nu ar fi nici una asa, dar nu ala era motivul pentru care nu munceau). Femeile erau doar cu casa si copiii.
|
De unde prostiile astea? de la ProTv?
In societatea traditionala. agrara, barbatul si femeia lucrau cot la cot.
In societatea ceva mai moderna, indsutriala, erau slujbe pentru femei, si slujbe pentru barbati.
Nu cred ca puteai sa vezi prea multi barbati la masina de cusut sau femei dand cu tarnocopul in mana.
Ah, ca sunt unele care zic ca femeia nu trebuie sa mai aiba grija de casa si copii ci sa dea cu tarnacopul in mina, ca asa dovedeste ca este egala barbatului - astea sunt texte
pentru alea care sunt destule de proaste sa nu vada penibilul situatiei propuse.
Si din pacate, sunt destule.
Citat:
Sincer, nu ca ar fi un luru rau, dar in ziua de azi nu iti permiti sa faci si multi copii si sa aduca bani in casa doar unu; n-avem noi asa salarii.
|
Vezi ca incepi sa pricepi care a fost miza "revolutiei" feministe?
Scoatem femeia din casa, o bagam pe piata muncii, oferta se dubleaza, salariile scad la jumatate.
Si femeia sa fie foarte mandra de asta.
Citat:
Ai auzit de copii care nu au facut studii pentru ca nu au putut din motive financiare?
|
Daca te referi la astia de acum, prea lenesi sa invete ca sa intre pe un loc fara taxa si asteapta sa le plateasca parintii facultatea..
Citat:
Si de cei care au facut studii, dar pentru ca au lucrat in timpul studiilor nu s-au pregatit cum trebuia si su au luat note maxime si de-aia au joburi prost platite?
|
Chiar stiu un caz, o familie, ambii profesori.
Unul a facut ceva eforturi, si-a dat gradele, a iesit la pensie de la oras.
Celalat, a lasat-o mai moale, nu s-a straduit prea mult, a ramas la tara, a iesit la pensie cu o pensie mai mica..
Citat:
In ochii tai cin nu a afcut scoala calumea se pare ca doar in discoteci au stat si pe net si mai stiu eu unde. Ia mai gandeste-te si la cei care nu au facut studii pentru ca nu s-au permis.
|
E usor sa-ti gasesti scuze.
Citat:
Nu sti cum a fost viata tuturor ca sa judeci. Ca da, si tu judeci si generalizezi.
|
Nu, ti-am dat niste directii de gandire, altele decat scuzele cu care esti obisnuita.
Si tu ai avut o viata grea, a trebuit sa muncesti ca sa te intretii si n-ai putut sa faci o facultate buna?
Citat:
Cand esti ependent de sex o faci sau vrei sa o faci aproape non stop si incepi sa ai fantezii cu oricine iti iese in cale.
|
Poti si sa zici ca mincinos e doar ala care minte nonstop, indiferent daca e cazul sau nu, ca hot e ala care fura de la 100 milioane in sus si tot asa.
Sunt sigur ca prin standarde de astea reuseste oricine sa straluceasca de moralitate.
Citat:
Dar dependenta de sex tot nu apare din cauza ca dependentul ala si-a inceput viata sexuala inainte sau dupa casatorie.
|
Nu este cauza, este mai degraba efect.
Citat:
Lumea nu se rezuma doar la apropiatii tai, sau tu esti inchis intr-o bula de cristal in care ai de-a face doar cu oamenii cu care ai de-a face? Miram-as...
|
Sigur, are multe variabile, eu doar incerc sa-ti arat o alta fata a lucrurilor, alte idei decat cele cu care iti gasesti tu scuze.
Citat:
Deci in opinia ta, toti aia care zic ca Biserica e retrograda vis-a-vis de ceea ce e normal sau nu cand e vorba de sex, sunt dependenti de sex.
|
Si asa si este.
Si asta o spune chiar ..biologia, care explica ce este sexul si pentru ce - lucru care il spune si Biserica.
Pe de alta parte, utilizarea care o dau oamenii sexului, nu se potriveste cu natura lucrurilor, daca s-ar potrivi n-ar trebui sa foloseasca anti-conceptionale, adica chestii care merg impotriva firii lucrurilor.
Deci cine merge impotriva firescului, normalului, Biserica sau cei care gandesc ca tine?
Citat:
Cine ti-a zis a nu este loc nici de ala unu, care poate-s doi (cazuri multiple de gemeni in atat in familia lui cat si in a mea)? Ti-a trecut oare prin cap ca poate sunt insarcinata sau incercam sa avem un copil? Nuu, te-ai bagat adanc ca nu e loc nici de un copil in viata noastra.
|
Si esti? Sau macar incerci?