View Single Post
Vechi 11.04.2014, 00:46:59
oaie_cugetatoare oaie_cugetatoare is offline
Banned

Data înregistrării: 31.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
Einstein a emis ipoteze verificabile, nu povesti scoase din burta (scuza-ma, "revelate"), de multe ori neverificabile. E o diferenta.
Ce intelegi prin "poveste" ?
Citat:
Realitatea este ca internetul pe care il folosesti cand intri pe forumul asta a fost creat de stiinta.
Mai exact, omul l-a creat pentru ca a avut cunoasterea necesara si a dorit
sa-l creeze.Putea foarte bine sa nu-l creeze si sa nu-si foloseasca cunostiintele pentru a creea internetul.Intrebarea care se pune este:
De ce a vrut sa-l creeze ?

Citat:
Stiinta functioneaza. Da rezultate. Religia?
Tu ce intelegi prin "religie

Citat:
Improbabil sau nu, s-a intamplat. Si avand in vedere dimensiunile Universului, e posibil ca s-a intamplat si in alta parte. Nu ma astept sa se fi intamplat des, dar nu as merge pana la a spune ca e imposibil.
Am o intrebare: poate sa existe efect fara cauza ?

Citat:
Tocmai s-a descoperit apa pe Enceladus. Asta e la o aruncatura de bat de noi. Sa vedem...
Mie imi place mai mult apa de pe Borsec.

Citat:
Dar consider ca am destule dovezi incat sa ma declar mai degraba ateu decat agnostic. Daca va aparea vreo dovada care sa ma faca sa imi schimb pozitia, o sa o fac.
Am o intrebare: ce inseamna pentru tine a fi "ateu" ?

Citat:
Sau ma uit la termometru.
Eu ma uit la altii.

Citat:
Un mod mai concret nu exista? Chestia asta cu "deschiderea sufletului" e suficient de vaga incat sa nu insemne nimic, de fapt.
Am o intrebare:defineste ce inseamna "nimic".

Citat:
Uita-te la Danion asta de care vorbeati mai sus.
Te referi la Danion Vasile ?

Citat:
Ca prezenta Sfantului Duh s-ar putea sa nu ajute la nimic in prezent, la fel cum nu a ajutat nici in trecut, cand era cam singura sursa de ajutor. Si daca nu ajuta, ori e inutil, ori nu exista.
Am o intrebare:defineste ce inseamna Sfantul Duh ?

Citat:
Da, multe din procesele neuronale sunt un mister. Dar deja stim mult mai mult decat stiam acum 10 ani.
Ce anume stiam mai mult decat acum 10 ani ?

Citat:
Bineinteles, cei care o sustin sunt bineveniti sa vina cu date, dovezi, studii, etc. Nu cu carti antice, care postuleaza existenta sufletului.
Am o intrebare:de cate feluri exista cunoasterea ?

Citat:
Eu imi croiesc parerile despre lume in functie de informatii verificate, si mi le schimb in functie de informatiile noi care apar. Si asta nu e credinta, ca nu tot ce zboara in stiinta se si mananca.
Dar se crede ?
Reply With Quote