View Single Post
Vechi 11.04.2014, 09:22:35
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu, se rezuma la talcuirile unui singur om, slab si pacatos: tu, in loc sa se "rezume" la talcuirile sfintilor.
Si sunt sfinti pentr ca cinva i-a facut sfinti. Tot niste oameni i-a "proclamat" sfinti, nu Iisus, deci la urma urmei poate nici nu-s asa sfinti...

Citat:
i sa-ti dai seama cand niste lucruri te depasesc, ceea ce tu nu reusesti.
Dar nu Dumnezeu a gresit aici.
De ce ma depasesc? Ca nu-s de acord cu sfintii parinti? Poate nu ma depaseste nimic, dar ai tu impresia ca ma depaseste subiectul doar pentru ca zic ceva in contradictoriu cu sfintii. Poate... totul se rezuma la poate. Poate am dreptate, poate nu.

Citat:
Deci mai bine de capul tau in Iad decat cu Sfintii in Rai.
Mai de logica luminata.
Dar de une sti tu ca mergi in rai daca faci ascultare de alti oameni, numiti candva, de cineva, sfinti?

Citat:
Fiecare in parte nu, dar Biserica da, nu si pentru tine din pacate care mai degraba crezi ce auzi la ProTV decat ce zice Biserica.
Serios, tre' sa incep sa ma uit la televizor, pe PROTV, ca tare-s curioasa ce se tot vorbeste pe-acolo de te legi coooonstant de proteveu' ala. Nu cred ceea ce imi zice cineva sau ceva, prefer sa gandesc eu si sa imi formez propriile mele opinii; poate seamana cu ce zic astia pe proteve, poate nu...

Citat:
Poti sa stii si sa stii prost, si daca n-are cine sa-ti spuna ca e prost ce stii sau crezi, n-ai sa stii ca e asa.
La fel e si cu ce zic oamenii bisericii. Pot sa zica si eu prost, s, la el ca la mine, n-are cine sa le zica ca zic ca e prost...
Uite-te putin de cine e condusa biserica ortodoxa acum. Si sapa putin in trecutul omului, eventual cu ajutorul vreunei cunostinte care are acces la informatii la care nu are omu' de rand.

Citat:
Poti, daca nu ti-e frica sa spui prostii si sa devii penibila.
Nup, nu mi-e frica sa devin penibila si sa zic prosti. De ce mi-ar fi? Tie ti-e frica?
Reply With Quote