Subiect: LEGIONARI?
View Single Post
Vechi 11.04.2014, 09:46:26
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
-de ce ca era prost informat,ce treaba are miscarea legionara cu satanisti de comunisti?
-ML a fost impotriva comunismului,nu e clar?
-bunicul meu a fost legionar,a fost in fratiile de cruce si i-a apreciat pe legionari si pe Corneliu Zelea Codreanu,a zis ca era un om deosebit,te impresiona numai daca il vedeai; isi amintea cu respect de el si dupa 50 de ani...
prost informat esti tu amice. Chiar la procesul intentat maresalului Antonescu de noua guvernare comunista, Iuliu Maniu chemat ca martor, a afirmat ca multi legionari au trecut si s-au inscris in partidul comunist. De aici a aparut afirmatia: Capitane nu fi trist, garda merge inainte prin partidul comunist! Pentru unul care are afinitati legionare, speram sa fi mai informat.
ps: spuneai ca Zelea Codreanu te impresiona numai daca il vedeai. La fel se spunea si despre Hitler. Hitler a reusit sa impresioneze o intreaga tara (Germania) si nu numai. Despre Zelea Codreanu nu poti sa spui acest lucru, nu a impresionat intreaga Romanie. Se poate spune ca Hitler a fost un om deosebit? Nu uita un lucru amice: APARENTELE INSEALA! Daca a fost un om deosebit Zelea Codreanu, nu stiu, nu am fost contemporan cu el

Last edited by stefan florin; 11.04.2014 at 09:48:43.
Reply With Quote