Citat:
În prealabil postat de antiecumenism
-de ce ca era prost informat,ce treaba are miscarea legionara cu satanisti de comunisti?
-ML a fost impotriva comunismului,nu e clar?
-bunicul meu a fost legionar,a fost in fratiile de cruce si i-a apreciat pe legionari si pe Corneliu Zelea Codreanu,a zis ca era un om deosebit,te impresiona numai daca il vedeai; isi amintea cu respect de el si dupa 50 de ani...
|
prost informat esti tu amice. Chiar la procesul intentat maresalului Antonescu de noua guvernare comunista, Iuliu Maniu chemat ca martor, a afirmat ca multi legionari au trecut si s-au inscris in partidul comunist. De aici a aparut afirmatia: Capitane nu fi trist, garda merge inainte prin partidul comunist! Pentru unul care are afinitati legionare, speram sa fi mai informat.
ps: spuneai ca Zelea Codreanu te impresiona numai daca il vedeai. La fel se spunea si despre Hitler. Hitler a reusit sa impresioneze o intreaga tara (Germania) si nu numai. Despre Zelea Codreanu nu poti sa spui acest lucru, nu a impresionat intreaga Romanie. Se poate spune ca Hitler a fost un om deosebit? Nu uita un lucru amice: APARENTELE INSEALA! Daca a fost un om deosebit Zelea Codreanu, nu stiu, nu am fost contemporan cu el