View Single Post
Vechi 11.04.2014, 19:15:11
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dharma Vezi mesajul
Eu m-am simtit intr-adevar mai apropiata emotional de baietii cu care am avut relatii intime (nu iti imagina ca au fost 100, dar folosesc pluralul fiindca au fost mai mult de unul)
Eu cred ca asta e un reper foarte prost.
Si o prostituata poate suflet in ceea ce face dar tot prostitutie se cheama.

Citat:
si relatia de cuplu a fost imbunatatita dupa asta intr-o anumita masura. Dar eu mi-am decis singura debutul vietii sexual, fara sa fiu presata de nimeni si in plus nici constiinta nu am avut-o incarcata dupa, deci in mod clar situatia e diferita.
Daca nu consideri ca avortul este o crima, poti sa faci avort si fara sa ai constiinta incarcata, in unele cazuri chiar si dupa ce ai facut asta..

Citat:
In priviinta vremurilor bune de altadata cand mirii erau cel mai adesea virgini eu cred ca trebuie sa luam in considerare si faptul ca pe atunci in momentul nuntii fata avea cam 16-17 ani si mirele cu 2-3 ani mai mult. E mai usor sa fii abstinent pana la 17-18 ani decat pana la 25-26 (casatoria are loc dupa ce cei doi si-au terminat studiile, s-au angajat, si-au securizat o pozitie mai bine platita, etc).
Eu cred ca trebuie sa iei in considerare faptul ca acum fetele nu prea asteapta nici macar pana la 16-17 ani iar baietii 18-20? Cam mult.