View Single Post
Vechi 08.01.2008, 12:49:39
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Esti culmea,roadele ecumenismului s-au mai spus,nu numai de catre mine:schimbarea calendarului,ridicarea anatemelor,rugaciunile comune si continua si azi cu altele.Asa ca tu ramai eretic si agent masonic al ecumenismului.Punct.Nu mai am de gand sa raspund, pana nu aduci DOVADA vorbesti prostii.
Nu, cred ca nu intelegi.
Eu te intreb: care sunt rezultatele negative ale celor mentionate de ti? Axista o schimbare a dogmei?

Indreptarea calendarului nu este o abatere dogmatica, ridicarea anatemelor nu poate decat sa fie un lucru pozitiv (nu uita ca s-au ridicat si cele aruncate de Biserici ortodoxe asupra altor Biserici ortodoxe), cat despre rugaciune...am postat anterior....

Crede-ma daca ar aparea o schimbare dogmatica as fi de aceeasi parte cu tine.

In primele veacuri crestine bisericile nu aveau catapeteasma, nu exista dvera, nu existau actualele cantari liturgice, vesmintele preotilor erau altfel intocmite, etc. Putem considera "tranzitia" la ceea ce este azi, drept erezie?

Nu stiu ce dovezi vrei...eu nu am ce dovezi sa aduc atata timp cat eu nu acuz pe nimeni de nimic. Tu sa aduci, pentru ca tu esti cel care acuza!
Reply With Quote