Subiect: Casa sau Bloc?
View Single Post
Vechi 14.04.2014, 15:51:35
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pai noi iti uram succes :)
Doar ca trebuie sa iti planifici f. bine resursele pentru asta si mai ales sa-ti alegi bine prioritatile, banii si lucrurile materiale pot sa astepte, timpul nu.
Asta incerc sa fac, ma rog, eu si sotul incercam.
Cu timpul care il putem petrece cu copilul/copiii ne putem descurca; in sensul ca eu lucrez doar de dimineata (de cobicei copilul dimineata e la gradinita/scoala), iar sotul lucreaza in ture, 2 de dimineata, 2 de dupa amiaza, 2 de noapte si 4 zile libere; ne va fi mai greu in zilele in care si lui ii pica tura de dimineata. Totusi, copilul iese e la gradinita/scoala primara in jurul orelor 12 sau 13, iar el iese abia la ora 2. Aici am greutati cu ganditul la o solutie; si programul prelungit nu e acea solutie, decat in cazul in care s-ar putea face ca, copilul sa stea la program prelungit doar in acele 2 zile cand suntem amandoi e dimineata, ceea ce chiar nu stiu daca e posibil.
Timpul nu asteapta, asa e, de asta inercam acum sa ne stabilim undeva, sa avem locsorul nostru, locul pe care il putem numi "acasa"; nu mi-as dori a imi tarasc copiii din chirie in chirie. Daca avem locsorul nostru lucrurile se mai simplifica pe ici pe colo, in sensul ca, e exemplu, nu mai trebuie sa platesc acei 150 euro pe chirie; ii pot aduna sau cheltui cu folos pentru familie.
Am noroc ca am doar 24 de ani (ii fac anul asta in mai) si inca 1 an ar mai merge fara copil, dar nu vreau sa astept prea mult, pentru ca...dupa 27 - 30 de ani nu se mai stie daca mai pot face copii sau nu. Totusi, mai astept putin, dar daca e a vina acum, sa vina, e bine venit un sufletel in vietile noastre.

In legatura cu agricultura din gradina blocului, n-am eu noroc de asa ceva; zilele trecute mi s-a facut scandal ca am vrut sa plantez niste salata si sa imi transplantez rosiile si ardeii de pe balcon in gradina. Asa ca mi-am facut rost de niste cutii mari de plastic si mi le-am transplantat...tot pe balcon, dar acum nu mai am loc nici sa ma mai intorc printre cutii.
Reply With Quote