Subiect: Casa sau Bloc?
View Single Post
Vechi 15.04.2014, 08:21:06
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

^wow, asta a fost profund. Totusi, nu as zice chiar ca blocul e o inventie...diabolica...

Iar in ceea ce priveste scolala, am terminat Unirea fara sa am nimic de-a face cu scoala aia in gimnaziu. Am terminat scoala la generala 5 si am intrat la Unirea. Si a fost groaznic. Eram mult mai implinita probabil daca terminam o coala din care sa ies si cu un atestat e ceva in mana, in afara de cel e engleza care nu m-a ajutat la absolut nimic. Si mediul emult prea competitiv pentru un copil. Scoala aia (Unirea) mi-a dat peste cap toata adolescenta (din cauza dirigai in mod special).

Sta copilul cu ochii in monitor atata cat este lasat. Pot sa am calculator si sa il parolez. Pana la urma de parinti tine si cat sta copilul cu ochii in monitoare/telefoane. Uite ca la tara, la casa nu e chiar asa; au si acolo copiii calculatoare si smartfoane, ar uita e ele pentru ca prefera sa se joace in aer liber cu vecinii si prietenii (de cele mai multe ori). Adevarat ca la 1 noaptea nu mai gasesti autobus sa te intorci acasa, dar autobusele nu circula ici in oras la orele alea, asa ca ori iei un taxi ori vi pe jos ori cu masina.

In ceea ce priveste sportul sau orice altceva...eu nu o sa-mi oblig copilul si nu vreau sa ii bag pe gat ceva ce poate nu o sa ii placa; daca alege el ceva, atunci e altceva. Pana atunci, mai e ceva si hai safim seriosi, distanta dintre livezeni si centru eca i cea din mureseni in centru sau 7 noiembrie, spre sangeorgi in tudor. Nu e capat de lume. Altii fac naveta e la Ludus sau Tarnaveni in Tg. Mures, inclusiv copii sau adolescenti.
Reply With Quote