View Single Post
Vechi 08.01.2008, 15:37:13
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
Asta este chiar minciuna. Postarile lui Marius_Daniel in acest sens pot fi inca citite. A afirmat ca este ortodox si ca face parte din BOR.
Intreci masura Mirean si ar trebui ca adminul sa ia masuri impotriva unora ca tine!
Partial adevarat, dar cum nu exista jumatati de adevaruri....
Care este modalitatea de partenenta la BOR daca nu asculta de ierarhia BOR? Adica, daca asculta (iau un exemplu aiurea) de cine-stie-ce ierarh de nu stiu unde, fara legatura cu BOR, poti spune ca marius_daniel face parte din BOR? Eu cred ca ascultarea de ierarhie te face membru al unei Biserici sau alteia (Biserica in sensul unei "unitati ecleziale teritoriale").

Iata cateva postari ale lui marius _daniel:
"Am spus ca vreau sa plec,inca nu am facut-o.Da,ma roade o asa invidie ca sunteti niste papistasi ca nu mai pot sa dorm,am regrete,remuscari,amintirile ma rascolesc...nu vezi ca esti patetic?Nu e vorba de lovit in B.O.R.Eu spun adevarul,voua va place minciuna,va mintiti singuri,crezand ca va lucrati mantuirea,dar de fapt va duceti spre muncile vesnice ale iadului,cu patriarhul vostru in frunte.Ierarhia si Sinodul B.O.R. nu mai are nici o treaba cu mantuirea,a devenit o sluga politica pentru antihrist.Dar lasati ca vor plati ei corespunzator"

"Mda,avem un presedinte jucator,hop ca ne-am pricopsit si cu un patriarh jucator.Sa va spalati si voi si Sinodul pe cap cu el!"

Recurgi, penibil, la "admin". Cred ca ar trebui sa argumentezi ceea ce spui si sa imi arati ca gresesc, asta ar fi rezolvarea problemei. Sau sa renunti la topic!
Reply With Quote