Citat:
În prealabil postat de Mihailc
Din câte văd, tu ți-ai construit un scenariu îndepărtat de subiectul dezbaterii de față. Într-o formulă cât se poate de lapidară, dilema se rezumă la următoarea întrebare: ce alege un creștin între minciuna confortabilă și adevărul care doare?
Ar mai fi unele lucruri de comentat la atitudinea sintetizată în postarea ta, însă mă opresc aici întrucât am decis să evit discuțiile în contradictoriu pe teme care implică alegerile personale libere și subiectivitatea fiecăruia.
|
Se mai intampla sa nu inteleg,mai ales ca am o atitudine mai impulsiva si am pretentia ca am ghicit din prima ce au pus altii in discutie.
Iar daca ai ceva de adaugat la postarea mea,nu-i nici o suparare daca vezi lucrurile chiar contradictorii;pana la urma aici vehiculam idei nu dam sentinte pe viata :)
Vizavis de contradictii eu am o viziune mai relaxata.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|