View Single Post
Vechi 17.04.2014, 15:58:48
Mandea77 Mandea77 is offline
Banned

Data înregistrării: 09.12.2013
Religia: Ortodox
Talking

Buna ziua tanti, ... tai lemne ...

AlinB, lasa-ne cu logica si cu filosofia ta proprie si personala, ai inceput sa ceri definitii sa te faci ca nu intelegi cu ce se ocupa religia, se pare ca desi esti de foarte mult timp pe acest forum, nu prea ai inteles nici de ce te afli aici si nici ce cauti ... probabil pe Scientia.ro nu faci fata la discutii si te racoresti pe aici ...

Sofismele ieftine si abordarea superficiala te caracterizeaza atunci cand incepi sa-ti dai cu parerea (ca toata lumea, nu?) despre lucruri pe care nu doar ca nu le cunosti, dar nici nu faci un minim efort sa te informezi. Aceasta observatie este valabila si pentru Corinusha, o psiholoaga care habar nu are sa poarte un dialog, sa raspunda la intrebari si sa se raporteze la discutie - atribute necesare oricarui "psiholog" care se respecta - dar aici cred ca nu este cazul.

Bla, bla, bla ... bla, bla, bla ... ia zi mai Corinusha, e mai bine la vila sau la bloc, te-ai dumirit ? Daca nici macar aceste lucruri nu le stii (la varsta ta - 24 ani) ce sa mai zic de restul problemelor cu adevarat importante! Tu pui intrebarile pe forum si pe urma le dai sfaturi la "pacienti" asa fraieri sunt aia de vin pe la tine la consiliere psihologica ?

Ingineria, internetul .... haaa, smartfoanele, e multa inteligenta nene la stiinta, nu e pentru fraieri ... ha, ha, ha ...
Cat de hazliu esti mai AlinB, te straduiesti permanent sa pari riguros si logic dar nu-ti prea iese. Pierzi exact estentialul!

Sper ca aveti simtul umorului destul de dezvoltat ... ca de restul nu sunt asa sigur.

Adevarata stiinta duce la o anumita credinta: toata lumea crede in ceva, eu cred ca o sa mai beau un paharel !
Ha, ha, ha ... ce nivel inalt de abordare ... sau cat de jos poate ajunge o discutie ?

De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere ! Umbla o vorba prin targ ...

Last edited by Mandea77; 17.04.2014 at 16:30:35.
Reply With Quote