View Single Post
Vechi 18.04.2014, 17:54:20
Mandea77 Mandea77 is offline
Banned

Data înregistrării: 09.12.2013
Religia: Ortodox
Talking

Ha, ha, ha !
Si peste miliarde de ani (lumina!), oasele si muschii oamenilor vor fi cel mult la fel ca cele ale oamenilor din ziua de azi, la fel si ochii. Banuiala mea este ca datorita sedentarismului, oamenii vor fi in mod real mult mai trogloditi decat cei de acum si mult mai neajutorati mental - probabil nici tabla inmultirii nu o vor mai stii - smartphoanele vor prelua acest efort prea "intelectual" pentru multi ...

Cat de aiurit trebuie sa fii sa crezi ca se va inventa un remediu tehnologic pentru aceasta problema biologica ? Din raspunsurile de pana acum, cred ca observati ca sunt destui amatori care sa emita ipoteze care mai de care mai penibile.

Pacat ca inteligentii aia de la NASA nu au descoperit inca solutiile propuse mai sus de geniile de pe acest frumos forum ortodox, atat de frecventat de nenumarati atei binevoitori. Odiseea spatiala este doar un basm SF pentru cei care mai cred in martieni, ozn-uri, lumi paralele in universuri cu 11 dimensiuni, transmigrarea sufletului, tantra yoga, budism, etc.
Din pacate, sunt multi naivi care se lasa amagiti cu usurinta de aceste iluzii ...

Last edited by Mandea77; 18.04.2014 at 18:08:35.
Reply With Quote