View Single Post
Vechi 22.04.2014, 09:39:24
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Mă exprim așa deoarece domeniul este unul neoficial, nerecunoscut științific, deocamdată relativ necunoscut, cărți sînt puține, supraveghetori profesioniști care împărtășesc din experiență iarăși nu prea, deci 100% siguranță nu are cum să fie.

Crede-mă că am scopul bine determinat. Există și o logică în toate astea, dovedită experimental, științific. Dar or fi și oameni care-o fac fariseic, ca să se laude, să iasă în evidență sau din te miri ce motive ciudate.

Da. Un cuplu de asisteți la nu știu ce spital d epe aici au venit să cumpere un pătuț de la mine, deci niște oameni pe care practic nu-i cunosc. I-am întrebat dacă la viața lor au auzit sau văzut oameni care practică postul de genul ăsta și mi-au răspuns că s-a internat odată cineva care a făcut greva foamei. O femeie parcă. Și a stat la ei pînă a murit după exact 40 de zile fără să mănînce și să bea nimic. Nu cred că m-au mințit, ce rost ar fi avut? Nu i-am întrebat de perfuzii, dar cu perfuzii n-ar mai fi greva foamei, zic eu.
Adica 40 de zile fara apa?
Da-mi voie sa ma indoiesc si eu :)
Suna teribil.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote