View Single Post
Vechi 22.04.2014, 23:13:29
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dalian Vezi mesajul
Vezi cum te-ai dat de gol?
Parca ai sta dupa colt la vanatoare de ecumenisti. M-am dat de gol ca as fi ecumenist pentru ca am zis ca asta nu e cea mai mare problema care paste Biserica? Si daca as spune ca nu crima este cel mai mare pacat, dupa logica ta ,as fi un promotor al uciderilor?

Citat:
Sfinții spun că ecumenismul este panerezia secolului iar tu că nu-i cea mai mare problemă. Pe cine ar trebui să credem?
Asa crezi tu ca te-ai acoperit? Eu propun ca ii credem pe cei care isi sustin afirmatiile.
Care sunt sfintii care spun ca asta ar fi cea mai mare erezie a secolului?
Si pana la urma eu nu am spus ca nu ar fi cea mai mare erezie a timprilor prezente am spus doar ca nu este cea mai mare problema a Bisericii. Am spus ca altele sunt mai stringente.

Citat:
Astea sunt niște filozofii fade și chinuite care au au oarecare înfățișare de înțelepciune, în păruta lor cucernicie dar în realitate vor doar să mute privirea poporului de la ceea ce este cu adevărat și în mod practic primejdios: ecumenismul.
Filosofii fade cu chip de intelepciune? Ia mergi tu la biserica si intraba cati oameni sustin unirea cu catolicii? Cati considera ca se poate ajunge la un numitor comun cu protestantii si neoprotestantii? Cati stiu care este invatatura lor?
Si dupa ce obtii raspunsurile la intrebarile astea intreaba prin biserica, pe strada cati oameni considera ca sexul inainte de casatorie este benefic pentru o relatie? Cati cred ca este un pacat? Si din cei care cred ca este un pacat (si nu o invatatura invechita a Bisericii care nu mai este de actualitate in timpurile noastre) cate cred ca se poate trece peste, ca il iarta Dumnezeu? Cati cred ca este vital pentru mantuire sa participi la Sf Liturghie? Cati constientizeaza scopul existentei umane?
Si dupa raspunde la intrebarea care este cel mai grav pericol care paste Biserica in timpurile noastre.

Citat:
Nu mă surprinde că mă faci nebun. Eu nu zic asta despre tine măcar că aș avea mai multe motive.
Nebunia este o chestie complexa. Eu am spus ca ai probleme.
Dar chiar te rog, pentru ca tu faci iar afirmatii fara sa le sustii si zici ca ai avea motive sa consideri ca as fi nebun te rog spune care sunt motivele. Dar stim bine amandoi ca nu ai sa vii cu nici un motiv. Pentru tine propriile-ti afirmatii sunt argumentari suficiente.