Citat:
În prealabil postat de Lucian008
Multe intrebari. Multe probleme. Nu sunt inca sigur daca esti troll sau daca “universul tau” este tulburat. In orice caz ai nevoie de ajutor si nu de aici, de pe forum.
|
Totusi, inainte de a incepe sa citeasca din bibliografie ( pe care duhovnicul o sa-i
recomande) cateva sfaturi de inceput nu strica:
Ia sa vedem Bogdane:
Citat:
- “Psaltirea M.D poate fi citită în cantitate mai mare?
|
Vorbeste cu duhovnicul tau.
Citat:
- Imi place Lady Gaga si vreau sa stiu daca exista efecte nocive ale acestei muzici
|
Da, exista. Se numeste posedare demonica.
Citat:
- Imi plac anumite cantari catolice is vreau sa stiu daca exista efecte nocive ale acestei muzici. Si cum ma pot vindeca.
|
Da exista, efecte nocive.Pentru a scapa, incearca sa nu mai asculti astfel de muzica.
Tine post in zilele de luni, miercuri, vineri. Daca nu trece, mergi la duhovnic si spovedit acest lucru.
Citat:
- Care sunt pericolele citirii Psaltirii?
|
Pentru linistea ta sufleteasca, intreaba-l pe duhovnic.
Citat:
- Poti fi crestin fara Biserica...
|
Nope.
Citat:
- Uite-o pe calugarita catolica care se bataie si canta muzica “moderna”.
|
Posesie demonica, postmodernista.
Citat:
- Care este treaba cu povestile (=basmele) sectantilor care “au murit si s-au intors cu marturii despre viata de dincolo.
|
Exista numeroase cazuri in care satana, ia chip de inger de lumina, pentru a induce
in eroare sau pentru a induce anumite stari. Sfintii Patericului duceau dese razboaie
cu astfel de pseudo-ingeri-luminati(ei de fapt fiind ingerii decazuti) si nu au acceptat sa stea de vorba cu astfel de duhuri "luminate".