Ce-i drept nu pot spune ca persoana despre care vorbesc se opreste la lucrurile de suprafata, sau la superstitii (sunt sigura ca stie ca e pacat), dar personal mi-a lasat impresia ca isi ia drept o adevarata misiune invatarea si indreptarea celorlalti.
Ce m-a smintit mai tare este ca asupra anumitor subiecte are pareri personale (care merg dincolo de invataturile Bisericii) si care, pentru o incepatoare ca mine sunt greu de dus. Cateva exemple: atitudine antiintelectualista, dispret fata de medici (desi am auzit-o spunand la un moment dat ca o doctorita i-a gasit ce avea), conceptia ca bolile vin doar din cauza pacatelor proprii sau din cele ale parintilor...
E adevarat ca dansa traieste doar pentru a se mantui, si ca nimic altceva nu o mai intereseaza. Si asta e o mare realizare. Dar noi astia tineri trebuie sa invatam o meserie, sa lucram, si era sa ma faca sa renunt la meseria mea, dupa ce am studiat 5 ani pentru asta. De ce? Ei bine, fiindca toate astea sunt lumesti, si prin ce mi-a zis mi-a taiat elanul de a mai incerca sa ma pregatesc pentru a-mi exersa bine meseria.
Last edited by Carine; 23.04.2014 at 16:47:37.
|